Χρωματολόγια

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Paintcote είναι η τεράστια γκάμα χρωματισμών που προσφέρει. Τα χρώματα αναμιγνύονται απο εμάς βάσει ειδικού λογισμικού με πολύ ακριβή πιστότητα.

Το πρόγραμμα συνταγών που σας παραθέτουμε για online επιλογή περιλαμβάνει χρώματα απο τους διεθνείς οίκους της RAL, Pantone και B.S


» Χρωματολόγιο Pantone

» Χρωματολόγιο RAL

» Χρωματολόγιο BS381C1

» Χρωματολόγιο BS48001

» Το χρωματολόγιο της NCS περιλαμβάνεται στις δυνατότητες μας αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προμηθεύσουμε δωρεάν χρωματολόγια (σε εκτυπωμένη μορφή). Διαθέσιμα είναι μόνο τα χρωμάτολόγια της RAL και του NCS η τιμή των οποίων είναι €12 και €70 αντίστοιχα (όσο τα προμηθευόμαστε και εμείς).

Τις εκτυπωμένες βεντάλιες της Pantone και της BS μπορείτε να τις αγοράσετε απο το internet.


Προσοχή: Η πιστότητα των χρωμάτων εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις και τον τύπο της οθόνη σας. Μπορείτε να πάρετε σαν οδηγό την εμφάνιση του λευκού στην οθόνη σας. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποκλίσεις.


Η εταιρία μας αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της βαφής υαλοπινάκων με το αγγλικό χρώμα Paintcote.

Μπορείτε να παράγετε μοναδικής ποιότητας χρωματισμένους υαλοπίνακες σε 3,000 χρώματα στις εγκαταστάσεις σας, χωρίς ρετάλια και την ανάγκη διατήρησης στοκ. Βάψτε ακριβώς το κομμάτι τζαμιού που απαιτείται, στο πάχος που θέλετε και με εγγυημένη αντοχή στις πίο αντίξοες συνθήκες.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες το χρωματισμένο τζάμι είναι μια ανερχόμενη πρακτική που μόλις αρχίζει να καθιερώνεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την συνεργασία μας και τα οφέλη για την εταιρία σας.
Αναζητούμε
Συνεργάτες