Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις σας:

Τι είναι το χρωματιστό τζάμι;

Το χρωματιστό τζάμι με χρήση ως πλάτη κουζίνας (backing ή backsplash) είναι ένας κοινός υαλοπίνακας που η μία του πλευρά είναι βαμμένη επαγγελματικά με ειδικό χρώμα. Το τζάμι γίνεται αδιαφανές και έγχρωμο με την βαμμένη πλευρά του συνήθως να μην είναι εκτεθειμένη αφού συγκολλάται στον τοίχο όταν πρόκειται για πλάτη κουζίνας ή σε ένα επίπλο σαν εξωτερική επένδυση. Η καθαρότητα του τζαμιού στην ‘καλή’ (άβαφη) πλευρά του αντανακλά το χρώμα και διατηρεί όλες τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά του τζαμιού.


Που τοποθετούνται έγχρωμα τζάμια;

Η συχνότερη εφαρμογή τους είναι σαν πλάτη κουζίνας. Δηλαδή αντί για τα κεραμικά πλακίδια που χρησιμοποιούνται συνήθως εφαρμόζεται ένα ενιαίο έγχρωμο τζάμι με τις απαιτούμενες οπές για τις πρίζες της κουζίνας και τυχόν κοψίματα που θα χρειαστούν για να εφαρμόσει ακριβώς στον τοίχο. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και επίπεδη επιφάνεια, που καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.

Το χρωματιστό τζάμι τονίζει πολύ το έπιλο της κουζίνας και μετάμορφώνει όλο το δωμάτιο. Δείτε παραδείγματα εδώ.

Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν: » επένδυση τοίχων σε καταστήματα ή οικιακούς χώρους.

» επένδυση μπάνια και ντουζιέρες.

» γυάλινοι νιπτήρες.

» γυάλινα πορτάκια επίπλων.

» γυάλινοι πάγκοι (κουζίνας, καταστημάτων κ.ά.).

» γυάλινα διαχωριστικά χώρου.

» στην επιπλοποιΐα για γυάλινα τραπέζια, επένδυση επίπλων κ.ά.


Γιατί να προτιμήσετε τα δικά μας χρωματιστά τζάμια;

Γιατί διαθέτουμε το καλύτερο χρώμα της αγοράς με πολύ μεγάλη αντοχή και εγγυημένο αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό οτι έχουμε διαθέσει χιλιάδες λίτρα στην αγορά και δεν έχει υπάρχει έστω και ένα παράπονο απο τους συνεργάτες μας σχετικά με την προσφυση του, ξεφλούδισμα, ξεθώριασμα ή αποκόλληση.

Έχουμε μεγάλη ευελιξία αφού τα τζάμια βάφονται κατά παραγγελία με ειδική βιομηχανική βαφή μεγάλης αντοχής. Χάρη στο πολύ ευέλικτο σύστημα ανάμιξης χρωμάτων που διαθέτει, η εταιρία μας προσφέρει χρωματιστά τζάμια σε 1,320 αποχρώσεις απο τις μεγαλύτερες διεθνείς βεντάλιες!

Το χρώμα που χρησιμοποιούμε είναι το πρώτο σε πωλήσεις στην χώρα προέλευσης του (Αγγλία) ενώ εξάγεται και στις ΗΠΑ, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Τσεχία και στην Σαουδική Αραβία. Περιέχει ειδικό πρόσθετο που δημιουργεί χημικό δεσμό με τα μόρια του τζαμιού με συνέπεια την πανίσχυρη και μόνιμη πρόσφυση του. Είναι πολύ σκληρό με συνέπεια να μην ξεφλουδίζει, σπάει ή κάνει ρωγμές.

Αντέχει σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας απο την εστία της κουζίνας για πλάτη κουζίνας ή απο έκθεση σε ηλιακές ακτίνες και, πολύ βασικό για τις εφαρμογές σε μπάνια, δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως προβλήμα σε συνθήκες υγρασίας ή στην συχνή επαφή με νερό.

Τέλος, διαθέτουμε μεγάλο πελατολόγιο με και συνεργάτες που έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν ολοκληρώσει εκατοντάδες δουλειές με απόλυτη επιτυχία.


Αντέχουν στην υψηλή θερμοκρασία;

Το σημαντικότερο απο τα χαρακτηριστικά του Paintcote είναι οτι έχει πολύ μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς άγχος πίσω απο την εστία σαν πλάτη κουζίνας. Σε περιπτώση που έχετε κουζίνα με ανοιχτή φλόγα αν και το χρώμα δεν επηρεάζεται καθόλου θα χρειαστεί η τοποθέτηση ‘ψημένου’ (safe) υαλοπίνακα για την αποφυγή θερμικού σοκ και θραύσης του τζαμιού απο την επαφή του με την φωτιά. Σε κοινές εστίες τοποθετείται απλός υαλοπίνακας.


Μπορώ να βάλω στο μπάνιο μου;

Το χρωματιστό τζάμι φαίνεται πολύ ωραίο σε αποχρώσεις του μπλε όταν τοποθετείται στο μπάνιο (ντουζιέρα, κάλυψη τοίχου κτλ). Η συχνή επαφή με το νερό και οι συνθήκες υγρασίας που επικρατούν δεν επηρεάζουν καθόλου το χρώμα. Αρκεί να μην υπάρχει μόνιμη βύθιση σε νερό.

Μια άλλη όμορφη και δημοφιλής εφαρμογή είναι ο χρωματιστός πάγκος νιπτήρα στο μπάνιο.


Προσφέρεται εγγύηση για την ποιότητα του;

Προσφέρουμε εγγύηση 7 ετών στην αντοχή του χρώματος έναντι σε σπάσιμο, ξεφλούδισμα, αποκόλληση, και ξεθωριάσματος. Για ευνόητους λόγους η εγγύηση δεν καλύπτει σφάλματα στην τοποθέτηση/εφαρμογή του τζαμιού.


Ποιά χρώματα είναι διαθέσιμα;

Είμαστε υπερήφανοι για την ποικιλία χρωμάτων που διαθέτουμε. Τα χρωματολόγια που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας περιέχουν 1.320 χρωματισμούς για να αποφασίσετε απο την ησυχία του σπιτιού σας αυτόν που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστείτε να πάρετε βιαστική απόφαση. Αν δεν σας αρκούν θα χρειαστεί να βρείτε σε ένα οργανωμένο χρωματοπωλείο μια βεντάλια της Vitex, την VITEX 1950 που περιέχει άλλα 1.750 χρώματα! Συνολικά, μπορούμε να προσφέρουμε πάνω απο 3.000 χρώματα απο τους μεγαλύτερους οίκους χρωμάτων όπως NCS, Pantone, Ral και BS. Διαλέξτε το χρώμα που θέλετε απο τα χρωματολόγια μας. Ακόμα, διαθέτουμε ειδικά εφέ όπως ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ, ΧΑΛΚΟ, μεταλλικά μπλε, πράσινο, τυρκουάζ και άλλα που δυστυχώς δεν μπορούμε να τα δείξουμε στην σελίδα μας αλλά μπορεί να σας δείξει ο συνεργάτης μας στην περιοχή σας.


Ποιά είναι τα βήματα απο το ενδιαφέρον σας ως την τοποθέτηση του τζαμιού στον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για μια σύντομη περιγραφή της εφαρμογής που θέλετε να κάνετε και για τυχόν απορίες που έχετε. Θα επικοινώνησουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για να συζητήσουμε την εφαρμογή και την περαιτέρω διαδικασία.

Μετά, θα στείλουμε τον συνεργάτη μας στην περιοχή που βρίσκεστε για να μετρήσει την κουζίνα σας (ή τον χώρο που θέλετε να τοποθετηθεί το χρωματιστό τζάμι), να διαπιστώσει εάν απαιτείται περαιτέρω επεξεργασία (οπές, κοψίματα κτλ) του τζαμιού για την τέλεια εφαρμογή του.

Αφού δούμε ακριβώς τις απαιτήσεις της δουλειάς σας, θα σας ετοιμάσουμε οικονομική προσφορά και με την αποδοχή της θα ξεκινήσουμε την εργασία.

Το τζάμι θα κοπεί στις ακριβείς διαστάσεις που απαιτούνται, θα βαφεί, και θα τοποθετηθεί απο τον συνεργάτη μας μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες απο την παραγγελία του. Εννοείται πως εάν υπάρχει περιθώριο για πιο γρήγορη εγκατάσταση θα το εξαντλήσουμε μετά απο συνεννόηση μαζί σας.


Κοστίζει ακριβά;

Όσο και αν ακούγεται κλισέ, σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα ισχύει ο κανόνας ‘ό,τι πληρώνεις παίρνεις’. Οι εξαιρέσεις δυστυχώς για όλους είναι ελάχιστες. Αν συγκρίνουμε την επένδυση της κουζίνας με χρωματιστό τζάμι με το κόστος τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων καλής ποιότητας τότε όχι, τα χρωματιστά τζάμια δεν είναι ακριβά. Αν συνυπολογίσετε την αξία της ομορφιάς που θα προσθέσουν στον χώρο σας τότε θα δείτε οτι πραγματικά αξίζουν τα χρήματα που θα δώσετε. Απο την μεριά μας θα φροντίσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά για να μείνετε ευχαριστημένοι.


Μπορείτε να μου δώσετε μια προσφορά;

Αφού σας επισκεπτεί ο συνεργάτης μας και δει απο κοντά την δουλειά που θέλετε να κάνουμε θα σας αποσταλεί οικονομική προσφορά. Πρέπει να υπολογιστούν παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική τιμή, όπως ο τύπος και το πάχος του τζαμιού, τρύπηματα και κοψίματα CNC και το χρώμα που θα επιλέξετε.
Η εταιρία μας αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της βαφής υαλοπινάκων με το αγγλικό χρώμα Paintcote.

Μπορείτε να παράγετε μοναδικής ποιότητας χρωματισμένους υαλοπίνακες σε 3,000 χρώματα στις εγκαταστάσεις σας, χωρίς ρετάλια και την ανάγκη διατήρησης στοκ. Βάψτε ακριβώς το κομμάτι τζαμιού που απαιτείται, στο πάχος που θέλετε και με εγγυημένη αντοχή στις πίο αντίξοες συνθήκες.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες το χρωματισμένο τζάμι είναι μια ανερχόμενη πρακτική που μόλις αρχίζει να καθιερώνεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την συνεργασία μας και τα οφέλη για την εταιρία σας.
Αναζητούμε
Συνεργάτες