Χρωματιστά Τζάμια

Το χρωματιστό τζάμι κερδίζει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί. Στην κουζίνα, για πλάτη κουζίνας, που είναι ο συχνότερος χώρος εφαρμογής του (σαν μονοκόμματο πάνελ αντί για πλακάκια) το χρωματιστό τζάμι έρχεται να την συμπληρώσει και να δώσει στον χώρο το ύφος που θέλετε στις πλάτες κουζίνας. Το τζάμι χαρίζει βάθος λόγω της αντανάκλασης του φωτός πάνω του και το χρώμα τονίζει τα χαρακτηριστικά της κουζίνας σας.

Στην πρακτική του διάσταση η λεία επιφάνεια του τζαμιού καθαρίζεται εύκολα και σε βάθος καθώς δεν υπάρχουν αρμοί που συσσωρεύουν υγρασία, μύκητες και βακτήρια. Έτσι έχετε μια κουζίνα που φαίνεται και κυρίως είναι καθαρή.

Εκτός απο την κουζίνα τα χρωματιστά τζάμια έχουν πάρα πολλές εφαρμογές είτε οικιακές (σε έπιπλα, χωρίσματα, νιπτήρες), είτε σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, bars (κάλυψη τοίχων, γυάλινοι πάγκοι κ.ά)

Έχουμε μεγάλη ευελιξία αφού τα τζάμια βάφονται κατά παραγγελία με ειδική βιομηχανική βαφή μεγάλης αντοχής. Χάρη στο πολύ ευέλικτο σύστημα ανάμιξης χρωμάτων που διαθέτει, η εταιρία μας προσφέρει χρωματιστά τζάμια σε 1,320 αποχρώσεις!

Το χρώμα που χρησιμοποιούμε είναι το πρώτο σε πωλήσεις στην χώρα προέλευσης του (Αγγλία) ενώ εξάγεται και στις ΗΠΑ, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Τσεχία και στην Σαουδική Αραβία. Περιέχει ειδικό πρόσθετο που δημιουργεί χημικό δεσμό με τα μόρια του τζαμιού με συνέπεια την πανίσχυρη και μόνιμη πρόσφυση του. Είναι πολύ σκληρό με συνέπεια να μην ξεφλουδίζει, σπάει ή κάνει ρωγμές.

Αντέχει σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας απο την εστία της κουζίνας ή απο έκθεση σε ηλιακές ακτίνες και, πολύ βασικό για τις εφαρμογές σε μπάνια, δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως προβλήμα σε συνθήκες υγρασίας ή στην συχνή επαφή με νερό.

Περισσότερες πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις.

Η εταιρία μας αναζητεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της βαφής υαλοπινάκων με το αγγλικό χρώμα Paintcote.

Μπορείτε να παράγετε μοναδικής ποιότητας χρωματισμένους υαλοπίνακες σε 3,000 χρώματα στις εγκαταστάσεις σας, χωρίς ρετάλια και την ανάγκη διατήρησης στοκ. Βάψτε ακριβώς το κομμάτι τζαμιού που απαιτείται, στο πάχος που θέλετε και με εγγυημένη αντοχή στις πίο αντίξοες συνθήκες.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες το χρωματισμένο τζάμι είναι μια ανερχόμενη πρακτική που μόλις αρχίζει να καθιερώνεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την συνεργασία μας και τα οφέλη για την εταιρία σας.
Αναζητούμε
Συνεργάτες